Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://imamoglucumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. HÜSEYİN SÖZLÜ CAD. NO 26 İÇ KAPI NO 1 İMAMOĞLU / ADANA
VİZYON : Vizyonumuz, öğrencilerimizin kendi potansiyellerini maksimum seviyede kullanarak 21.yy becerilerini kazanmasıdır.
MİSYON : Misyonumuz, Atatürk ilkelerine bağlı, çalışkan, başarılı dürüst bireyler yetiştirip toplum hizmetine sunmaktır.çeşitli sınavlarda başarılı olan öğrencilerimizi Devletin yaptığı sınavlarda Anadolu liselerine, Anadolu Öğretmen Liselerine, Fen Liselerine ve diğer sınavla öğrenci alan Liseleri kazandırıp Vatana ve Millete faydalı birer nesiller yetişmesini sağlamaktır.
BAŞARILAR : Öğrencilerimizin birçoğu Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Proje Okullarına ve Nitelikli Liselere yerleşmiştir.

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : TÖREN :08:20 SABAH DERS GİRİŞ ÇIKIŞLARI :08:20-11:30 ÖĞLE DERS GİRİŞ ÇIKIŞLARI :12:20-14:40
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Taşımalı
Yerleşim Yeri : CUMHURİYET MAHALLESİ HÜSEYİN SÖZLÜ CADDESİ NO:26 İMAMOĞLU/ADANA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi´nde 3 öğrencimiz Fen Lisesi´ne 1 öğrencimiz Nitelikli Okula yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi´nde TUBİTAK Bilim Fuarı gerçekleşmitir.